PARTON KESTÄÄ.

PartOnin tarina alkaa Paraisilla vuonna 1959, jolloin Partek perusti muovituotteita varten oman liiketoimintayksikön. Toiminta Parton-nimen alla alkoi vuonna 1979, ja ajan kuluessa nykyisen PartOnin tuotevalikoima on keskittynyt vapaa-ajan tuotteisiin, kuten muovilaatikoihin ja niiden eri sovelluksiin. Nykyään Partonin nimi on PartOn Suomi.

PartOnin valikoimaan kuuluvat myös polyeteenistä ja polypropeenista valmistetut muovilevyt, joita voimme muotoilla asiakkaiden tarpeiden mukaisesti CNC-työstökeskuksella. Katsomme avarasti tulevaisuuteen ja etsimme mahdollisuuksia uusille tuotteille. Asiakkaat tuntevat meidät varsinkin nopeasta toimituskyvystä, joustavuudesta, luotettavuudesta sekä tuotteiden korkeasta laadusta. Laadun, kestävyyden ja turvallisuuden lisäksi panostamme tuotantomme ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen. Toimintamme täyttää ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien tiukat vaatimukset.

PartOn-tuotteiden kehityksestä ja valmistuksesta vastaa Oy Parlok Ab ja tuotemyynnistä Oy Parlok Trading Ab.

Turvallista huippulaatua

Tuotteemme on tehty vahvasta HD-polyeteenimuovista, ja siksi ne kestävät käytössä pitkään. Laadun, kestävyyden ja turvallisuuden lisäksi panostamme tuotantomme ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen. Toimintamme täyttää ISO 9001 ja ISO 14001 ‑standardien tiukat vaatimukset.

PartOn - myynti

Parlok Trading Oy Ab
Puh. +358 3 254 2727

Seuraa somessa

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä